25 Comments

 1. Sinds lange tijd weer gestart met sportief doen dmv jou workout …..heerlijk vond eigenlijk alles goed te doen!
  Meeste moeite met de squats ( zit/sta oefening) maar met een aantal keer doen wordt ik vanzelf weer soepeler 😉

 2. Dankjewel Marloes, vandaag begonnen met sporten (ja echt!) en doe tien minuutjes de crosstrainer en daarna jouw beginners workout. Ik vond het super leuk! Je vond de moeilijkste oefening diegene waar je je benen naar achteren en je armen naar voren "gooit". Moeilijk qua coördinatie. Zal ik de beginners workout (als beginner) dagelijks doen of wat raad je aan. Ik vond nog een aantal b-workouts op je site; deze zal ik afwisselen. Groetjes, Christine

 3. Yes helemaal volgehouden! Maar ik heb de laatste oefening met de dumbells anders gedaan dan in de oefening. Ik kreeg het in mijn hoofd (nog) niet voor elkaar het zo te doen als jij doet. Ik gebruikte dumbells van 2 kilo per stuk. Ging prima. Dank je wel voor deze workout. Ga m vaker doen. xx

 4. Voor de eerste keer mee gedaan wat ik nu alle dagen wil doen 1 van jou Video’s ik von de oefening op de stoel
  De moeilijkste. Goed bezig ze zijn zelfs leuk om
  Deze te volgen

 5. Fijne workout, ik ga starten met je workouts om fitter en slanker te worden. Ik kijk sowieso graag naar je vlogs voor inspiratie. Ik vond de oefening voor de schuine buikspieren het meest vervelend omdat ik mijn heupen steeds voelde knakken. Ga vooral door met je vlogs, ik vind ze geweldig 👌💋

 6. Mijn complimenten aan jou dame!! Wat ben ik blij dat ik jouw kanaal tegen ben gekomen, dankjewel. Ik ben 52 en doe sinds enkele weken jouw beginners workouts (met krachttraining) en dat gaat super. Ik doe het 5 x per week sochends en savond wandel ik een half uur op mijn loopband Nu is mijn vraag, kan ik iedere dag de krachttrainingen doen of moet dit om de dag i.v.m. herstellen van de spieren?

 7. Hoi Marloes, wat fijn dat je voorbij kwam op YouTube! Deze week begonnen en al vier van je beginners workouts gedaan. Na een jaar weer soepel worden met yoga is het nu tijd voor conditie. Heb ook veel aan je afvaltips. De lastigste oefening vond ik de eerste, ging bij elke ronde mijn knieën meer voelen. Maar nu de workout achter de rug is voel ik ij heerlijk! Dank je wel!

 8. Hoi, voor het eerst een workout van jou gedaan en was echt top! Vond de laatste oefening voor de schouders het lastigst. Kwam telkens met mezelf in de war. Ga deze zeker vaker doen en je andere vlogs ook bekijken! Dankjewel

 9. doe deze al een paar keer en blijf er fan van altijd het gevoel dat ik weer goed bezig ben de oefeningen zijn heel goed ik doe het met 1kilo gewichten en gaat super binnen paar weken gaan we het wat zwaarder doen leuk om je te volgen altijd vrolijk en vind het ook super dat je altijd zegt rug recht houden dat help bij mij super als je het veel zegt dus dank je 🙂

 10. Hoi Marloes, ik voetbal 4 x per week 3 x trainen en 1x een wedstrijd. Trainen doe ik net als de wedstrijd 90 minuten. Ik kan geen goede balans vinden in wat ik moet eten gedurende de dag en na trainen bijvoorbeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*